Пояснення
5/11/2023

RUKH.SUMY.UA рекомендує Чат-бот «Суми 15-80»

Підтримка нашого сервісу призупинена

RUKH.SUMY.UA рекомендує Чат-бот «Суми 15-80»

Поширити

До уваги сум'ян: радимо для надсилання звернень щодо роботи громадського транспорту користуватися офіційним телеграм-ботом Сумська міська рада https://t.me/sumy1580bot (розділ Звернення / Транспорт).

Наша команда спільно з Сумська платформа реформ вирішили поки тимчасово призупинити прийом звернень через RUKH.SUMY.UA задля уникнення дублювання сервісів. Ми вітаємо рішення "мерії", яке полегшує зв'язок громади з міською владою.

Нагадуємо, що ініціатива запровадження міськрадою подібного інструменту була зафіксована ще напередодні місцевих виборів у Громадській дорожній карті для міської влади на 2020-2025 роки та є одним з пунктів Стратегії розвитку Сумської громади до 2027 року.

ГО «Місто розумних» і далі слідкуватиме за робою чат-боту та підтримуватиме розвиток важливих сервісів, що покращують комфорт життя у Сумах.

Підпишіться на нас у Facebook та Instagram, щоб не пропустити важливі новини.

UPD. Ми поки не припиняємо обслуговування сайту повністю, але на певний час призупиняємо модерацію скарг, щоб згодом прийняти остаточне рішення. У разі якщо бот 15-80 якісно працюватиме і надалі - ми не створюватимемо непотрібну конкуренцію, а будемо лише раді тому, що офіційна влада запроваджує альтернативні інструменти та поширює корисний досвід зручної комунікації з містянами.

Може бути цікаво